Om oss

Innovatec – Innovative Technologies AS er et norsk IT konsulentselskap som arbeider med digitalisering, automatisering og effektivisering av arbeidsprosesser primært innenfor statlig sektor. Vi kombinerer moderne teknologi med tradisjonelle kjerneløsninger.

Vi leverer verdiskapende IT-tjenester forbundet med offentlig behandling og tjenesteleveranser til innbyggere, etater og privat næringsliv.

Vi har en visjon om å være en langsiktig leverandør av relevant kompetanse og tidsriktige tjenester til våre kunder i statlig sektor. I tillegg ønsker Innovatec å være en samfunnsengasjert og konstruktiv bidragsyter til samfunnet som vi er en del av.

Vårt forretningskonsept er å løse kundeoppgaver med små spesialistteam bestående av høyt kvalifiserte medarbeidere/konsulenter som kompetansemessig utfyller hverandre i forhold til løsningen som skal leveres til kunden.

Vi samarbeider med nasjonale og internasjonale partnere innenfor aktuelle områder for vår virksomhet.

Vi er opptatt av å optimalisere våre egne systemutviklingsprosesser og benytter oss av smidige utviklingsprinsipper for å oppnå dette.

Målet er å alltid yte det beste ovenfor våre kunder, med utgangspunkt i vår arbeidsfilosofi: Mennesker, oppgaver, teknologi.


MENNESKER – OPPGAVER – TEKNOLOGI